Записване в школата по роботика

  • За записване се заплаща такса в размер от 100 лв., в счетоводството на БСУ или по Интернет, посредством БОРИКА
  • Работим с малки групи до максимум 12 участника, а група стартира при записани минимум 10 обучаеми
  • Занятията през учебната година се провеждат в дните събота и/или неделя, а през лятната ваканция през седмичните дни (от понеделник до петък)
  • Всяко занятие се състои от 2 учебни часа
  • Обща продължителност на курс е 20 учебни часа

За провеждане на занятията в школата, сме осигурили констукторски комплекти LEGO Mindstorm NXT 2, както и богат набор от роботи, които да бъдат сглобени и програмирани.

Ограничение на обученията …

Уважаеми ученици и родители, поради обстоятелствата, свързани с разпространението на коронавирус, и с оглед ограничаване събирането на хора в затворени пространства, както и в защита на здравето Ви, присъствените занятията на школите са преустановени до нормализиране на обстановката в страната.

При промяна на ситуацията ще публикуваме информация в този сайт. Благодарим Ви за разбирането и бъдете здрави.

ЗАПИСВАНЕ В ШКОЛАТА ПО РОБОТИКА

Започна записването за школата по роботика към Центъра по информатика и технически науки към Бургаския свободен университет. Занятията през учебната година се провеждат в дните събота и/или неделя. 

Всяко занятие се състои от 3 учебни часа, а едно ниво включва 24 учебни часа. За провеждане на занятията в школата, сме осигурили констукторски комплекти на LEGO от boxset-a LEGO Mindstorm NXT 2, както и богат набор от роботи, които да бъдат сглобени и програмирани.

Всяка група се състои от 10 деца, които работят в екип по двама. Максималният брой деца в една група е 12.

Подкрепете Димитър Минчев за личност на годината

Подкрепете доц. д-р Димитър Минчев номиниран за личност на годината от ръководството на Бургаския свободен университет за активна работа по инициативите Академия за таланти по програмиране и Школа по роботика.

https://apps.facebook.com/my-polls/lichnost-na-burgas-2018

Закриване на МАЙСКАТА школа по роботика

robots_final

На 28.05.2016 се закри поредната МАЙСКА школа по роботика към Центъра по информатика и технически науки при Бургаски свободен университет. Учениците получиха сертификати и награди. Пожелавам им изпълнено с игри, весело и слъчево лято!

Стартира нова група на школата по роботика

20160319На 19 март 2016 стартира нова група на школата по роботика към Центъра по информатика и технически науки при Бургаски свободен университет. Пожелаваме много приятни мигове на малчуганите!

Закрихме ОКТОМВРИЙСКАТА школа по роботика

На 25 октомври 2015 закрихме ОКТОМВРИЙСКАТА школа по роботика към Центъра по информатика и технически науки при Бургаски свободен университет.

Закрихме ОКТОМВРИЙСКАТА школа по роботика
Закрихме ОКТОМВРИЙСКАТА школа по роботика

Започва записване за следваща школа по роботика.  Занятията ще се провеждат всяка СЪБОТА и/или НЕДЕЛЯ в зала 28 на БСУ. За желаещите следва заплащане на такса в размер от 100 лв., която се внася по Интернет чрез електронната платежна система на БОРИКА или в счетоводството на БСУ, стая 102. Побързайте интереса към школата по роботика е голям и има опасност да не успеем да включим Вашето дете, ако изтървете срока за записване.
Очаквайте повече информация, като следите сайта ни: https://robots.bfu.bg